Palvelut ja toimintamalli

Kouruset Oy asentaa parvekevedenpoisto- ja sadevesijärjestelmiä, kattoturvatuotteita ja hätäpoistumisteitä ammattirakentajille. Vuositasolla asennamme tuotteitamme noin 300-350 työmaalla. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja sen läheisyydessä.

Kourusetilla sana palvelu todella tarkoittaa sitä. Ajatusmallimme on se, että työ tehdään erityisellä tarkkuudella jo tarjousvaiheesta lähtien. Kun pyydät meiltä tarjouksen, reagoimme yhteydenottoosi heti ja myyjämme vierailee kohteessa aina ennen tarjouksen laatimista. Näin saat tarjouksen aina oikein laskettuna ja oikeilla tuotevalinnoilla. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen myyjämme osallistuu kohteen aloituspalaveriin, jossa yksityiskohdat käydään läpi.

Työmaalla asentajamme on sinulle kuin työkaveri – työkaverillehan ei tarvitse hoitaa muuta kuin että kohde on asennusvalmis, työturvallisuus on kunnossa ja nosturille on tarpeeksi tilaa. Asennuksiin käytämme omia työkaluja ja nostureita. Myyjämme ovat tehneet etukäteiskartoituksen huolella, joten asentajan tullessa työmaalle tehtävät ovat jo valmiiksi selvillä.

Asennusvaiheen jälkeen vuorossa on kohteen lopputarkastus ja laskutus. Asiointi kanssamme on sen verran mutkatonta ja rehtiä, että palaamme useimpien asiakkaiden kanssa asiaan uuden työkohteen myötä.

Ammattitaito

Myyjämme noudattavat työskennellessään tiukkaa prosessia, joka pohjautuu asiakkaasta välittämiseen. Tämä näkyy siinä, että asiat tehdään asiakkaalle niin helpoksi kuin mahdollista.

Sadevesijärjestelmien ja kattoturvan asentamista ei opita koulun penkillä eikä oppikirjoista. Asentajiemme työtä ohjaa RT-kortin asettamat määräykset ja tuotteiden valmistajien määrittämät asennusohjeet, mutta viime kädessä ammattitaitomme pohjautuu työn kautta kertyneeseen kokemukseen lähes 4000 työmaalta.

Parvekevedenpoistossa käytämme itse kehittämiämme Vesiset-tuotteita. Asennamme niitä valmistajan tietotaidolla ja näin ollen olemme luonnollinen valinta kumppaniksi tällä osa-alueella.

Pisko-tuotteiden osalta asentajamme ovat käyneet valmistajan tuotekoulutuksen ja saaneet niihin myös tarkastusoikeudet.

Kouruset Oy:llä ei ole nimettyä reklamaatiokäsittelijää, vaan ongelmatilanteissa jokainen myyjä selvittää tapauksensa itsenäisesti, ja näin osaa tarvittaessa muuttaa toimintatapojaan – näin säilytämme kontrollin päivittäisessä tekemisessä ja otamme opiksi virheistämme kerralla.

Tuotteet

Sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden osalta Suomessa on kolme laadukasta valmistajaa, jotka ovat Piristeel Pisko-tuotemerkillä, Nesco Vesivek-tuotemerkillä sekä Orima. Olemme valinneet tarjontaamme Pisko-tuotteet, ja yhteinen historiamme ulottuu 28 vuoden taakse Kouruset Oy:n perustamisvuoteen. Piristeel on osoittautunut alan suunnannäyttäjäksi uusien innovaatioiden ja tuotteiden teknisen laadun suhteen.

Asennamme seuraavia tuotteita ammattikohteissa:

  • Parvekevedenpoisto (Vesiset)
  • Sadevesijärjestelmät (Pisko)
  • Kattoturvatuotteet (Pisko)
  • Hätäpoistumistiet (Pisko)
  • Talotikkaat (Pisko)

VESISET -parvekevedenpoisto

Vesiset on Kouruset Oy:n kehittämä järjestelmä parvekevedenpoistoon.

Parvekevedenpoiston vakiintuneita käytäntöjä haastaa jäätymätön Vesiset Plus -järjestelmä, jossa ei ole supistuksia, kuristuksia eikä hitsattuja kulmia. Se ei tarvitse saattolämmitystä lainkaan, joten rakennusaikana parvekevedenpoiston kokonaishinta putoaa jopa puoleen. Se on myös markkinoiden ainoa ekologinen putkijärjestelmä, sillä lämmittämiseen ei kulu energiaa ja täten myös loppukäyttäjän säästöt ovat merkittävät.

Vesiset tarjoaa myös perinteiset ratkaisut parvekevedepoistoon: valikoimastamme löytyy tuotteet myös parvekkeen ulkopuolisiin ratkaisuihin sekä heittäjäputket.

Suunnittelijoille

Tarjoamme apua sadevesi- ja parvekevedenpoistojärjestelmien suunnitteluun uudis- ja saneerauskohteissa. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti ja haastamme alan totuttuja käytäntöjä avoimin mielin, joten mikäli sinulla on sadevedenpoistoon liittyvä ongelma tai idea, kuulemme siitä mielellämme!

Kaikisista Vesiset-tuotteista on saatavilla 3D-malli sekä mittapiirros pyydettäessä.

Takuu

Annamme tuotteillemme ja asennustyölle 5 vuoden takuun.

Kysy lisää

Mittapiirrokset
marko.lahdesmaki@kouruset.fi.

Kouruset Oy

Osoite
Jusslansuu 5, 04360 TUUSULA
Puhelinnumero
Sähköposti
Olemme avoinna
ma-pe 8:30-16:30
 Sivuston toteutus - Codetion