Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmä pientaloihin laadukkaista, säänkestävistä materiaaleista. Vesikourut ovat valmistettu SSAB:n teräslevystä ja ovat Pural-pinnoitettuja, joka on kestävyydeltään erinomainen.

Voit tilata vesikourut verkkokaupastamme suoraan kotiovellesi tai noutaa ne Tuusulan noutovarastosta. Valikoimistamme löydät valmiit vesikourupaketit, alastulosarjat ja helppoon kiinnitykseen tarvittavat tarvikkeet.

Kourusetin sadevesijärjestelmiä on kahta erilaista, pyöreä sadevesijärjestelmä ja kantikas sadevesijärjestelmä. Vesikourujen muodon valinta riippuu pitkälti ulkonäköseikoista, ei niinkään teknisistä ominaisuuksista.

Kaikilla sadevesijärjestelmillä on 3 vuoden materiaalitakuu.

Pyöreä sadevesijärjestelmä >

Pyöreä sadevesijärjestelmä

KOURUSET – pyöreä sadevesijärjestelmä valmistetaan käyttäen kaksipuolista 0,6mm PURAL pinnoitettua kotimaista Ruukin värivalmisteräslevyä. PURAL on kestävyydeltään erinomainen. Se pitää hyvin pintansa lumen, jään ja roskien kulutuksessa sekä auringon UV-säteilyssä. PURALin pinta kestää hyvin kemikaaleja ja on helposti paikka- ja huoltomaalattavissa. Lujuutensa lisäksi PURAL pinnoitteen kevyesti strukturoitu silkinkiiltoinen pinta miellyttää silmää ja kestää kriittisenkin katseen.

Puolipyöreä P125 vesikouru kiinnitetään räystäsrakenteisiin vaihtoehtoisesti joko sisäkoukulla, joka on kourun sisäpuolella suuaukossa, tai ulkokoukulla, joka kiertää kourun ulkopuolella. Sisäkoukku on ostohinnaltaan edullisempi. Ulkokoukuilla varustettu puolipyöreä vesikouru on yleisemmin käytetty vaihtoehto. Ulkokoukku antaa puolipyöreälle kourulle perinteikkäämmän ilmeen ja on helpompi puhdistaa roskista. Kourun pysyvyys ja kestävyys on sama molemmissa koukkumalleissa edellyttäen ulkokoukun olevan ainevahvuudeltaan vähintään 5 mm.

Kantikas sadevesijärjestelmä >

Kantikas sadevesijärjestelmä

KOURUSET –kantikkaiten sadevesijärjestelmien raaka-aineena käytetään kaksipuolista 0,5 mm PURAL pinnoitettua kotimaista Ruukin värivalmisteräslevyä. PURAL on kestävyydeltään erinomainen. Se pitää hyvin pintansa lumen, jään ja roskien kulutuksessa sekä auringon UV-säteilyssä. PURALin pinta kestää hyvin kemikaaleja ja on helposti paikka- ja huoltomaalattavissa. Lujuutensa lisäksi PURAL pinnoitteen kevyesti strukturoitu silkinkiiltoinen pinta miellyttää silmää ja kestää kriittisenkin katseen.

Kantikas K125 kouruprofiili on malliltaan näyttävä ja erittäin tukeva useiden taitosten ja pokkausten vuoksi. Kouruprofiilissamme on harvinainen kaksoisurapohja, jolla kourun lämpötila muutoksista johtuvat pohjan loimutukset (lommot) saadaan lähes 100%:sti poistettua. Saumattomasti valmistettava kantikas kouru on kooltaan 125 mm.

Kantikas K125 kouru kiinnitetään räystäsrakenteisiin vaihtoehtoisesti joko sisäkoukulla, joka on kourun sisäpuolella suuaukossa, tai ulkokoukulla, joka kiertää kourun ulkopuolella. Sisäkoukku on ostohinnaltaan edullisempi ja kantikkaaseen kourumalliin siistimmän näköinen koska koukku on piilossa. Ulkokoukuilla varustettu kouru on helpompi puhdistaa roskista. Kourun pysyvyys ja kestävyys on sama molemmissa koukkumalleissa edellyttäen ulkokoukun olevan ainevahvuudeltaan vähintään 5 mm.

Kantikas K100 alastulosarja on profiililtaan muotonsa pitävä ja luja. Putken 15 kappaletta urakuviota takaavat putken ryhdissä pysymisen lämpötilamuutoksissa. Putken jokaisessa osassa sauma on aina piilossa taustapuolella. Kantikas alastulo on kooltaan 100 mm x 75 mm.

 Sivuston toteutus - Codetion